kepada sesape peminat talipon yang cilik dan comeyl, sila inform saya!

Saturday, 6 August 2011 |

Assalamualaikum semua! saya nak berniaga sikit boleh tak?? haa, ni baru nak jadi tauke kedai talipon ni..
okeyh! tapi untuk orang dikawasan JITRA,CHANGLUN, ALOR STAR jolah...huhu....

***Pakej OMG dari Digi !

haa...ni la YHK kesayangan saya!

ni lah talipon comeyl tu..ada percuma internet woo....

ni full handsect tu...

amacam?? cute x?


amacam cute x?? harga dia cuma RM299 jer!

dalam kotak tu, anda akan dapat charger -- plug and in-car charger
anda akan dapat handsfree
anda juga akan dapat usb
dan juga anda akan dapat ''cd'' software dia untuk pc or laptop
waranty DIGI selama SETAHUN

**pakej OMG

@ Internet Percuma 300MB*internet bulanan selama 12bulan
@ servis - with one click for facebook chat, messenger, yahoo mail, yahoo news and weather !
@ panggilan + sms Percuma untuk 3 Buddyz (dari 12pagi-8mlm)

OMG package

smartphone + DiGi Easy Prepaid + FREE Mobile Internet for 12 months only RM299

call me : khairul (013-4148405) for JITRA,ALOR STAR DAN CHANGLOON 




1 comment:

belogkayangan said...

wah bestnye.. cute pulak tu :)
*susahnya la nak komen.. hu2

Post a Comment